PERSEU porta al Parlament Europeu la polèmica pel “Pi de La Remunta”


El Pi de La Remunta, amb gairebé dos segles de vida, és l’arbre documentat més antic de L’Hospitalet i està en perill imminent per les obres d’urbanització de l’antiga Caserna de La Remunta.

PERSEU ha elevat aquest dilluns 9 de novembre una petició al Parlament Europeu en la qual, després d’informar a l’Eurocàmera de la polèmica i la realitat que envolta la lluita respecte la conservació “in situ” del Pi de La Remunta, demana que insti a l’administració local a mantenir al seu lloc l’esmentat pi tal i com es demana repetidament des de la ciutadania de l’Hospitalet.

Tanmateix des de PERSEU apel·lem a la més alta cambra de representació política europea degut a que creiem conculcada la Directiva 2003/35/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 26 de maig de 2003, per la qual s’estableixen mesures per a la participació del públic en l’elaboració de determinats plans i programes relacionats amb el medi ambient. Mesura que ve donada per la negativa reiterada a que la societat civil hospitalenca, en tant que afectada directa, participi en la definició del pla urbanístic i en les mesures correctores que afecten el medi ambient que l’envolta.

Parlamento Europeo

Deixa un comentari